Reflectiekleding

Zoals in vele beroepsgroepen, bestaan er ook voor mensen die langs de weg werken wettelijke normen en richtlijnen voor werkkleding.

De Nederlandse en Europese wetgeving stelt scherpe eisen aan de zichtbaarheid van uw medewerkers. In Nederland hebben we daarom rekening te houden met de eisen die Rijkswaterstaat (RWS) aan reflecterende werkkleding stelt.
Daarnaast geldt in heel Europa de EN-471 norm, die de vereiste hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in elk stuk veiligheidskleding vastlegt. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat al onze reflectiekleding voldoet aan EN-normen en aan Europese wetgeving!

Reflectiekleding voordelig laten bedrukken

Naast een groot assortiment reflecterende veiligheidskleding, bieden we bij Rob van Vliet Reklame ook de mogelijkheid om uw reflectiekleding voordelig te laten bedrukken of borduren. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen wij u adviseren welke techniek het beste op uw kleding werkt. Wilt u meer weten over onze reflectiekleding, of het bedrukken ervan? Neem gerust contact op met onze medewerkers; zij vertellen u graag alles over ons assortiment reflectiekleding, en hoe u het kunt laten personaliseren.

9 + 6 =

Reflectiekleding