Custom made programma bedrijfskleding
Custom made programma bedrijfskleding

Custom made programma bedrijfskleding

Bedrijfskleding en promotioneel textiel kunnen naar geheel eigen wens worden gemaakt.
Eigen kleuren, ingeweven logo’s of aangepast materialen; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.
Ons custom made programma laat je eigen ontwerp geheel naar wens produceren.
Ook geven wij advies over het ontwerp, de technische haalbaarheid en de prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn zelfs in staat om een huisstijl van een bedrijf naar een complete kledinglijn te vertalen.

Werkwijze
Elke vraag naar custom made begint met een ontwerp. Dit ontwerp wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gemaakt. Met alle aspecten wordt rekening gehouden: kwaliteit, (huisstijl)kleuren, maatschema’s, logo’s, labels, knoopjes, details, levertijd én het budget.
Na goedkeuring van de tekeningen ontvang je ter goedkeuring kleurstalen, materialen en eventueel de gekozen labels, knoopjes en andere eigen kenmerken. Na de definitieve goedkeuring start de uiteindelijke productie en ligt de levertijd vast.

Prijs
Custom Choice is maatwerk. Dat geldt ook voor de prijs. Voor elke opdracht afzonderlijk wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt. Alleen bij gewijzigde specificaties gedurende de looptijd van een order kan deze prijs worden aangepast.
Aanleverspecificaties
Voor een soepele en snelle verwerking van de aanvraag verzoeken wij je artworks zoals logo’s en teksten aan te leveren als gevectoriseerde eps-bestanden. We verzoeken je teksten om te zetten naar lettercontouren en kleuren aan te geven door middel van PMS-nummers. Indien de bestanden niet in de gewenste vorm kunnen worden aangeleverd maken wij de bestanden uiteraard voor de klant op.

custimmade

Custom made programma bedrijfskleding

Bel mij terug

    Instagram